Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà potencia l'ús d'energies netes a través d'una jornada dedicada als cotxes elèctrics


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 17-10-2017
 

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha organitzat una jornada dedicada als cotxes elèctrics amb l'objectiu de donar a conèixer les possibilitats d'aquestos vehicles i potenciar l'ús de les energies netes.
La Casa de la Cultura del municipi acollirà dissabte que ve 21 d'octubre a les 19:30 hores la xarrada 'El renaixement del vehicle elèctric. Aplicacions i avantatges per a l'àmbit rural i urbà', que será impartida per Ricardo Fraguas (director del programa Emissió Cero en Radio Internacional d'Espanya), que s'encarregarà d'explicar els avantatges d'aquest mitjà de transport sostenible i de resoldre els possibles dubtes als assistents. A més, cap la possibilitat que les persones interessades puguen conèixer de primera mà el funcionament d'aquestos cotxes a través d'una demostració.
En aquest sentit, la instal·lació d'un punt de recàrrega en la població és una de les línies de treball que està estudiant l'equip de govern davant la seua inexistència a la zona.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “seguim avançant cap a un model sostenible que fomente l'ús d'energies netes. Creiem que l'ús de cotxes elèctrics i la instal·lació d'un punt de recàrrega és una via que hem de potenciar per la necessitat del servei a la zona i pels beneficis turístics que pot aportar-nos”.