Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà instal·la un nou mural de ceràmica que commemora el centenari de La Valltorta


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164577_95116/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 26-10-2017
Les Coves de Vinromà instal·la un nou mural de ceràmica que commemora el centenari de La Valltorta

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha instal·lat un nou mural de ceràmica en el municipi que commemora el centenari de La Valltorta, treball decoratiu que compleix l'objectiu de convertir-se en reclam turístic.
Es tracta d'una colorida obra de trencadís de grans dimensions situada al Carrer Portalet que representa el mapa del terme municipal, la imatge del qual està acompanyada en la seva part lateral per una escultura del guerrer que apareix pintat en la Cova Saltadora de la població.
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà presentarà aquest treball, que ha estat realitzat de forma artesanal per una empresa local, als premis de la I Jornada de Promoció Ceràmica en espais urbans.
Aquest panell de 20 metres quadrats és la tercera obra de trencadís que decora el casc urbà, després de la instal·lació d'altres murals en la Font de Company i el Carrer Castelló de la localitat.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “hem apostat per l'ús de la ceràmica en aquest punt tan cèntric de la població i per un mural de trencadís de grans dimensions perquè creiem que pot sumar un nou punt d'interès turístic”.