Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà reunirà a 400 corredors en la II Tossal Trail d'aquest cap de setmana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165140_95574/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 09-11-2017
Les Coves de Vinromà reunirà a 400 corredors en la II Tossal Trail d'aquest cap de setmana

Les Coves de Vinromà reunirà a 400 corredors en la II Tossal Trail del proper diumenge 12 de novembre, esdeveniment esportiu organitzat per l'Ajuntament del municipi amb l'assessorament d'Evasion Running Castelló que ha superat les expectatives de participació i que pretén convertirse en un referent del trail running provincial.
Les inscripcions a aquesta carrera, que es van completar a les poques setmanes d'obrir-se, contemplen els participants en les dues distàncies de 30 i 14 km que ofereix la II TossalTrail. La volta curta ha superat els 300 inscrits, mentre que la 30K s'ha reservat a un centenar de corredors per qüestions tècniques.
Ambdues proves transcorreran per pistes i senderes forestals del terme municipal i mostraran als corredors entorns emblemàtics de la població com el Tossal Gros o La Moreria.
L'arribada dels corredors i el lliurament de dorsals està prevista a primera hora del matí, ja que la 30K començarà a les 8 hores. A més, els participants també rebran una completa borsa del corredor i una samarreta sublimada, que serà de color groc per votació popular.
L'organització de la carrera compta amb la col·laboració d'un centenar de voluntaris, integrat per diferents associacions i particulars de la població, als quals l'Ajuntament ha convocat en una reunió preparatòria que tindrà lloc a la Casa de la Cultura aquest divendres. Així mateix, diferents establiments del municipi com la Carnisseria Besalduch, Fontaneria AFE i els supermercats Consum
i Suma també participen en la prova.
L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha agraït als voluntaris i col·laboradors la seva implicació i ha indicat que “sense ells seria impensable poder organitzar una carrera d'aquesta magnitud”.
“L'èxit de participació d'aquesta segona edició ens confirma que la Tossal Trail s'està convertint en una carrera que ha aconseguit fer-se un espai en el circuit provincial. Seguirem treballant per consolidar-la i mantenir el seu interès, doncs creiem que és un esdeveniment esportiu capaç de sumar-li atractiu al nostre municipi”, ha explicat Nos.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana