Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà valora molt positivament la implicació dels col·laboradors en la II Tossal Trail


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165346_95793/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 14-11-2017
Les Coves de Vinromà valora molt positivament la implicació dels col·laboradors en la II Tossal Trail

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha valorat molt positivament la implicació dels diferents col·laboradors en la II Tossal Trail celebrada aquest cap de setmana, els quals han possibilitat l'organització d'aquest esdeveniment esportiu, que en la seva segona edició ha superat les 400 inscripcions.
Un nombrós grup de 100 voluntaris han participat activament en la preparació d'aquesta cursa tant en els dies previs com el mateix dia de la prova. A més, l'Ajuntament ha consumit en els establiments locals la gran majoria de les necessitats de la prova amb l'objectiu de generar ingressos en el propi municipi, sumats a l'impacte econòmic en bars i restaurants.
Aquesta carrera organitzada per l'Ajuntament també ha comptat amb l'assessorament d'Evasion Running Castelló i la col·laboració de la Diputació de Castelló, la Caixa Rural, Run Day, LM Wind Power i diferents establiments locals com la Carnisseria Besalduch, Panaderia El Moreno, Fontaneria AFE i els supermercats Consum i Summa.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “a més de donar a conèixer els atractius del municipi, aquest esdeveniment també busca la dinamització econòmica. Per això, des de l'Ajuntament s'ha prioritzat la generació d'ingressos en els establiments locals”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana