Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà inicia els treballs de neteja del terme municipal a l'entorn del riu


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167800_97773/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 17-01-2018
Les Coves de Vinromà inicia els treballs de neteja del terme municipal a l'entorn del riu

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà està treballant en la neteja del terme municipal, actuació que s'ha iniciat en els marges del riu per la zona de La Ravaleta i l'Hort de la Font amb l'objectiu de condicionar aquest entorn per previndre possibles pluges o incendis.
Aquesta actuació s'està duent a terme a través del programa EPAMER de la Generalitat Valenciana, subvenció destinada a persones sense ocupació que ronda els 60.000 € i que ha possibilitat la contractació de 6 peons forestals.
Els operaris desenvoluparan tasques mediambientals durant 6 mesos i continuaran amb l'adequació d'altres zones del terme municipal.
Tal com ha indicat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, 'aquesta subvenció millorarà notablement el nostre entorn natural i, sobretot, afavoreix la creació d'ocupació entre els veïns i veïnes de Les Coves de Vinromà. Anem a seguir molt atents a qualsevol tipus d'iniciativa que supose noves oportunitats laborals per a les diferents franges d'edat de la població'.
De fet, en els últims mesos l'equip de govern ha fomentat l'ocupació dels joves a través de diferents programes de la Generalitat, la Diputació i la Unió Europea, que han suposat la inserció laboral de 7 persones.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana