Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà aprova en Ple les obres i subvencions del Pla castelló 135


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 22-03-2018
 

El Ple de Les Coves de Vinromà ha aprovat la sol·licitud d'obres i subvencions del Pla Castelló 135, que es destinarà al desenvolupament de la tercera i última fase de l'adequació de l'escorxador municipal per a la seva transformació en aulari de música, la pavimentació de la Plaça L'Església i
l'asfaltat del Carrer Campana.
Es tracta d'actuacions subvencionades per la Diputació que sumen un total de 115.900 € i compleixen el propòsit de millorar els serveis, així com condicionar el ferm de diferents punts del casc urbà per incrementar la seguretat vial. A més, aquesta quantitat també inclou la contractació
dels monitors de la piscina i del tècnic municipal.
Aquesta sessió plenària també ha acordat l'adhesió de l'Ajuntament a l'Associació Intermunicipal de Dinamització i Promoció Econòmica de la Plana de l'Arc amb l'objecte de desenvolupar i executar plans territorials per a la dinamització turística i econòmica del municipi.
Una modificació del reglament del règim intern del Centre de Dia i l'aprovació d'un expedient de modificació de crèdits han estat uns altres dels assumptes tractats.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que 'en aquest ple hem donat llum verda a actuacions necessàries com l'adequació dels carrers que van a significar una millora en la qualitat de vida dels veïns i veïnes. A més, atenem la necessitat de dotar d'un aulari en condicions a l'alumnat de l'Escola de Música'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana