Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà conscienciarà en hàbits sostenibles les persones majors a través del programa Repoblem a


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 03-04-2018
 

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà conscienciarà en hàbits sostenibles a les persones majors a través del programa Repoblem, després de la signatura d'un conveni de col·laboració amb la Creu Roja per al desenvolupament de diferents accions orientades a la millora de la qualitat de vida d'aquest col·lectiu.
L'equip de govern està treballant en la posada en marxa d'una iniciativa per a la promoció d'hàbits sostenibles i estalvi domèstic per la qual personal especialitzat de Creu Roja detectarà les necessitats i aportarà possibles solucions a les persones interessades en la proposta.
A través de l'adhesió al programa Repoblem de la Diputació el consistori també durà a terme diferents cursos dirigits a altres sectors de la població.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que 'aquest conveni amb la Creu Roja possibilitarà la millora del benestar de les persones majors de la localitat, per la qual cosa creiem interessant facilitar-los eines que els ajuden a incorporar hàbits sostenibles en el seu dia a dia'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana