Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà continua renovant el sistema de proveïment d'aigua potable dels carrers del municipi


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171083_100426/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 11-04-2018
Les Coves de Vinromà continua renovant el sistema de proveïment d'aigua potable dels carrers del municipi

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà continua treballant en la renovació del sistema de proveïment d'aigua potable amb l'objectiu de dotar al municipi de millors instal·lacions, evitar avaries i optimitzar els recursos hídrics.
En aquesta segona fase els treballs s'estan desenvolupant en el tram comprès des del Raval de València fins al carrer Campana, punt en el qual els tècnics han detectat que la canonada es troba en mal estat.
Aquestos dies els operaris estan instal·lant la nova canalització, de manera que al llarg de la setmana el carrer s'obrirà de nou al trànsit.
Després de l'estudi dels punts d'actuació més urgents, en els últims mesos també s'ha dut a terme al carrer Semanero la primera de les actuacions en el sistema de proveïment municipal i se seguirà amb la renovació de la xarxa en el carrer Campana.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que 'per a l'equip de govern és una prioritat sanejar aquestes instal·lacions per prevenir possibles avaries i contribuir a l'eficiència dels recursos hídrics. Es tracta d'actuacions necessàries, doncs les canonades estaven molt deteriorades'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana