Les Coves de VinromÓ: Les Coves de VinromÓ celebrarÓ el Dia Internacional del Llibre amb activitats literÓries i infantils


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171120_100457/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de VinromÓ | General | 12-04-2018
Les Coves de VinromÓ celebrarÓ el Dia Internacional del Llibre amb activitats literÓries i infantils

Les Coves de VinromÓ celebrarÓ el Dia Internacional del Llibre el proper 22 d'abril, jornada en la qual l'Ajuntament ha programat activitats literÓries i infantils amb la finalitat d'oferir opcions culturals a la ciutadania lligades a la literatura.
La programaciˇ arrancarÓ a la Casa de la Cultura a les 12 hores amb un espectacle de marionetes per al p˙blic infantil, que a la vesprada tambÚ podrÓ gaudir d'un taller de manualitats. En l'Ómbit literari destaca la presentaciˇ del llibre 'La Fragilitat', a mÚs del lliurament de premis del Concurs
Literari Ramon RÓmia.
L'actuaciˇ del Cor de la Uniˇ Musical Covarxina posarÓ el punt final a aquesta jornada commemorativa, en la qual tambÚ es repartiran 300 llibres donats per la Fundaciˇ Caixa Castellˇ i una rosa confeccionada pels usuaris del Centre de Dia Germans Folch i Traver de la localitat.
L'alcaldessa de Les Coves de VinromÓ, M˛nica Nos, ha destacat que 'la celebraciˇ del Dia Internacional del Llibre Ús un dia assenyalat per a aquest equip de govern, ja que creiem Ús una gran oportunitat per posar en valor la literatura i per involucrar a tota la poblaciˇ en les activitats'.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios