Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà formarà part de la Ruta 'Camins de l'Ordre de Montesa'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/171988_101181/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 02-05-2018
Les Coves de Vinromà formarà part de la Ruta 'Camins de l'Ordre de Montesa'

Les Coves de Vinromà formarà part de la Ruta 'Camins de l'Ordre de Montesa', itinerari turístic i cultural vinculat a la història d'aquest senyoriu instal·lat en territori valencià al segle XIV.
L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha assistit a la presentació oficial d'aquesta ruta de 306 km concebuda per a les bicicletes que uneix les poblacions de Montesa i Sant Mateu, i que ha estat conduïda per José Chamorro, promotor de la iniciativa. En l'acte, que ha tingut lloc en el Patronat
de Turisme de València, s'ha anunciat l'adhesió d'un total de 13 municipis. 'Volem sumar-nos a aquesta iniciativa perquè suposa un nou al·licient turístic que obri les portes a l'arribada de visitants a Les Coves de Vinromà', ha assenyalat Nos.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios