Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà dinamitzarà la Sala d'Exposicions amb l'arribada de noves mostres temporals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172253_101411/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 10-05-2018
Les Coves de Vinromà dinamitzarà la Sala d'Exposicions amb l'arribada de noves mostres temporals

La Sala d'Exposicions de Les Coves de Vinromà acollirà noves mostres temporals en els propers mesos amb l'objectiu de seguir ampliant l'oferta cultural del municipi i dinamitzar aquest espai dedicat a l'obra dels artistes locals.
El proper 2 de juny s'inaugurarà l'exposició 'Les nostres orquídies', de Lluís Ibáñez Melià, que recull una col·lecció de 46 fotos captades en diferents punts del nostre territori.
La mostra fotogràfica podrà visitar-se en cap de setmana fins al 30 de juny i està emmarcada en la celebració de l'Any de les orquídies', promogut per l'Associació Ateneu Natura en col·laboració amb la Fundació Caixa Castelló, la Diputació i l'Ajuntament de les Coves de Vinromà.
L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha assenyalat que 'després de l'adequació duta a terme a l'edifici, disposem d'un nou espai cultural dedicat a les exposicions permanents dels artistes locals,
al que anem a sumar noves col·leccions temporals com aquesta amb la finalitat de dinamitzar la vida cultural del municipi i oferir noves possibilitats als visitants'.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios