Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà s'adhereix al programa 'Viles en flor'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/173070_102112/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 31-05-2018
Les Coves de Vinromà s'adhereix al programa 'Viles en flor'

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà s'ha adherit al programa pioner 'Viles en flor', iniciativa que reconeix la trajectòria i les accions dutes a terme pels municipis de la Comunitat Valenciana en la millora i potenciació dels espais verds urbans.
En les properes setmanes un jurat visitarà la localitat i valorarà les seues àrees verdes en funció de paràmetres com la diversitat d'espècies, la integració paisatgística, l'estat de manteniment o l'organització d'activitats d'educació ambiental.
Després de la finalització de la ronda de visites als pobles adscrits al programa, l'Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT) lliurarà els guardons als municipis que millor puntuació hagen obtingut.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha indicat que 'dediquem molts esforços al manteniment i la millora de les zones verdes urbanes, per la qual cosa hem vist en aquest programa una gran oportunitat per posar en valor aquestos espais i convertir-los en reclam turístic'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana