Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà posa en marxa un projecte d'activitats per als joves


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 07-06-2018
 

Les Coves de Vinromà ha posat en marxa un projecte mensual d'activitats per als joves a través de la seva adhesió a un programa de Creu Roja amb el qual es pretén oferir espais d'entreteniment i participació a la joventut de la localitat.
La iniciativa, que està dirigida a joves d'edats compreses entre els 8 i els 17 anys i emmarcada al programa Repoblem de la Diputació, s'ha iniciat aquesta setmana amb un Taller de Slime celebrat al pati del CEIP La Moreria.
Les diferents sessions seran impartides per un tècnic superior d'animació sociocultural, es desenvoluparan dues vegades al mes i s'adaptaran a les inquietuds dels participants, de manera que es combinaran els tallers en interiors amb activitats a l'aire lliure.
Prèviament a la posada en marxa del programa, s'han mantingut diferents reunions amb l'objectiu d'explicar el projecte i recollir les propostes dels pares i mares de l'alumnat del col·legi públic.
Els interessats poden acudir a l'Ajuntament per formalitzar la inscripció a les activitats o ampliar informació.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que 'creiem que és una necessitat trobar fórmules que aconsegueixquen convertir-se en alternatives reals d'oci per a aquest col·lectiu. Per això, esperem que aquestes activitats obertes a la participació siguen capaces de connectar amb els interessos dels joves'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana