Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà ofereix cursos de natació gratuïts per a xiquets i adults


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 13-06-2018
 

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ofereix cursos de natació gratuïts per al públic infantil i adult, iniciativa que busca que els veïns i veïnes puguen beneficiar-se d'alternatives d'oci saludable durant l'estiu.
Els cursos es desenvoluparan durant el mes de juliol, de manera que després del procés d'inscripcions s'organitzaran diferents grups en funció de la demanda i els nivells. Així mateix, es fixaran els horaris i els continguts de les classes després d'una ronda de contacte amb les persones inscrites, ja que en el cas dels adults també existeix la possibilitat de sessions d'aquagym.
L'equip de govern ofereix de nou aquest servei després de l'èxit de la convocatòria del passat estiu, en el qual més de 80 persones van participar en els cursos. A més, el servei també ofereix oportunitats laborals als joves, ja que els cursos seran impartits per 2 monitors que accediran a una beca a través d'un programa d'ocupació.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que 'aquest servei va obtenir molt bon acolliment l'any passat, per la qual cosa considerem hem d'oferir de nou aquestos cursos que demanda la ciutadania i que permeten la inserció laboral de dos monitors'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana