Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà celebrarà la III FiraTasta'm el 30 de juny i 1 de juliol


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173888_102786/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 20-06-2018
Les Coves de Vinromà celebrarà la III FiraTasta'm el 30 de juny i 1 de juliol

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha presentat la programació de la tercera edició de la Fira Tasta'm, esdeveniment que busca la posada en valor de la gastronomia local i comarcal, i que tindrà lloc en la Plaça Cervantes de la població el proper 30 de juny i 1 de juliol.
Al voltant de 15 expositors participaran en aquesta mostra que pretén convertir-se en una Terrassa d'estiu en la qual a més de degustar la gastronomia, el públic podrà gaudir d'activitats infantils, música en directe, un tast de vins o un showcooking a càrrec del xef Alejandro Tena.
A més, el consistori habilitarà taules, cadires, tendals i nebulitzadors d'aigua amb l'objectiu de crear un microclima fresquet i facilitar la degustació de productes típics. Els horaris de la fira serán d'11 a 13 hores i de 17:30 a la mitjanit, de manera que la nit del dissabte actuarà el grup
castellonenc de flamenc-pop Ojana.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que 'amb la tercera edició de la Fira Tasta'm seguim apostant per revaloritzar els productes de la nostra zona en aquest format de terrassa d'estiu amb propostes per a tots els públics. Després de l'èxit dels dos anys anteriors, esperem que nombrosos visitants s'acosten a la localitat'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana