Les Coves de VinromÓ: Les Coves de VinromÓ organitza el I Cicle de Teatre per al 14 i 15 de Juliol


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/174115_102985/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de VinromÓ | General | 26-06-2018
Les Coves de VinromÓ organitza el I Cicle de Teatre per al 14 i 15 de Juliol

L'Ajuntament de les Coves de VinromÓ estÓ treballant a la programaciˇ del I Cicle de Teatre, iniciativa que persegueix oferir alternatives culturals, la qual tindrÓ lloc el 14 i 15 de juliol en la Pista Ravaleta del municipi.
La companyia castellonenca Lluna de Terra serÓ l'encarregada d'obrir aquest cicle el dissabte a la nit amb l'estrena de l'obra 'L'Any XY', una tragŔdia romÓntica dirigida al p˙blic adult, mentre que el diumenge s'ha programat una obra c˛mica per a tots els p˙blics.
Amb l'objectiu de dinamitzar el cap de setmana amb propostes culturals per a tots, el grup 'The Boss' actuarÓ el dissabte a la vesprada, mentre que un contacontes i un concert de violins tambÚ s'han sumat a la programaciˇ d'aquesta primera ediciˇ del Cicle de Teatre.
L'alcaldessa de les Coves de VinromÓ, M˛nica Nos, ha assenyalat que 'aquest primer Cicle de Teatre compleix amb la voluntat d'ampliar el ventall de propostes culturals a ve´ns i visitants, alhora que mostra el nostre suport als projectes de joves creadors'.