Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà impulsa la I Setmana de l'Esport amb activitats per a tots els públics


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/175119_103851/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 25-07-2018
Les Coves de Vinromà impulsa la I Setmana de l'Esport amb activitats per a tots els públics

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha impulsat la I Setmana de l'Esport, esdeveniment amb l'esport com a nexe d'unió que se celebrarà en el municipi de l'1 al 12 d'agost complint l'objectiu de promoure hàbits de vida saludables.
La programació d'aquesta setmana prèvia a les festes patronals ha comptat amb la col·laboració de diferents associacions locals i s'ha concebut buscant l'interès i la participació de tots els públics, per la qual cosa entre les propostes s'inclouen novetats com el Talller de Tir amb Arc, el Taller
d'Iniciació a l'Skate Park, el Campionat de Futbol 5 organitzat pel CD Vinromà o un Taller d'Iniciació a la Gimnàstica Rítmica i la Dansa impartit per Noa Ros i Mari Esteller. A més, també destaca l'arribada de la delegació del Vila-real CF 'A' de segona divisió, que iniciarà la seua pre-temporada en la localitat.
Així mateix, aquesta setmana manté altres propostes com les eliminatòries de volei-platja organitzades per l'Associació Joventut Covarxina, la volta de bicicletes pel municipi o el tobogán aquàtic, les quals han tingut molt bon acolliment en els últims tres anys. Una altra de les novetats incorporades al programa és l'arribada dels participants de la Ruta Camins fe l'Ordre de Montesa, que realitzaran amb bicicleta aquest itinerari de 306 km.
Una classe de hatha ioga impartida per Jaume Adell, així com un partit de futbol femení entre el Vila-real CF 'A' i el Discobolo La Torre AC 'A', i entre el CD Vinromà i el CD Balompedica La Cova són uns altres dels actes programats.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha agraït la col·laboració a totes aquelles associacions i professionals que han fet possible aquesta programació i ha explicat que 'aquesta primera edició de la Setmana de l'Esport reflecteix l'aposta clara d'aquest equip de govern per l'esport i pretén oferir diversitat d'activitats per a tots durant aquest període de l'estiu, alhora que
potenciar opcions d'oci saludables'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana