Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà organitza una xarrada per informar a la ciutadania sobre el servei de recollida de matèria orgànica


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/8/175601_104269/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 09-08-2018
Les Coves de Vinromà organitza una xarrada per informar a la ciutadania sobre el servei de recollida de matèria orgànica

Les Coves de Vinromà iniciarà la campanya informativa sobre la recollida de la matèria orgánica dilluns que ve 13 d'agost, jornada en la qual s'ha convocat una xarrada a la Casa de la Cultura a les 20 hores.
Es tracta d'una iniciativa que busca facilitar l'adaptació a l'ús del contenidor marró i donar a conèixer aquest nou servei, que s'instal·larà en el municipi en els propers mesos avançant-se així a la legislació europea, que marca la seva obligatorietat en el 2020.
Així mateix, els assistents a aquesta xerrada rebran informació útil sobre el tipus de residus que poden dipositar en aquest contenidor, a més de conèixer les possibilitats d'aprofitament de la matèria orgànica o els avantatges mediambientals d'aquesta mesura.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que 'considerem que aquesta campanya informativa és necessària perquè els veïns i veïnes coneguen aquest nou servei, ja que en els pròxims mesos els contenidors marrons estaran als carrers per complir amb la legislació europea. Hem vist convenient avançar-nos sent pioners a la zona perquè tots puguem adaptar-nos al seu ús de manera progressiva i sent conscients dels avantatges mediambientals de la separació d'aquestos residus'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana