Les Coves de Vinromà: El Ple de les Coves de Vinromà aprova els projectes de les obres del Polígon Tres Cantons i de la Casa Senyorial


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 27-09-2018
 

El Ple de les Coves de Vinromà ha aprovat els projectes i plecs de condicions de les obres del Polígon Industrial Tres Cantons i de la Casa Senyorial Boix Moliner, els quals possibilitaran la millora de les infraestructures d'aquesta zona industrial i la continuació de la rehabilitació d'aquest palauet, de manera que en les properes setmanes sortiran a licitació amb la finalitat de poder iniciar els treballs.
La sessió també ha acordat el nomenament de la Mesa de Contractació per als referits projectes i la designació de dos dies de caràcter festiu en el 2019, que corresponen al 18 de març i el 26 de desembre.
En l'àmbit econòmic, s'ha donat llum verda a l'aprovació del Compte General de 2017 i a un expedient de modificació de crèdits.
Així mateix, l'aprovació de l'ordenança reguladora de l'IBI, el nomenament de la Plaça de Pinet i la partició d'un tram de camí han completat els punts de l'ordre del dia.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha subratllat que 'en aquest ple activem dos projectes molt importants per a aquest equip de govern que escometrem amb subvencions de la Generalitat Valenciana, ja que d'una banda millorarem la competitivitat del polígon industrial Tres Cantons i per un altre garantim l'adequació de la Casa Senyorial, un dels principals valors turístics
del municipi'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana