Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà obté una subvenció per al servei de transport en taxi amb finalitats mèdiques


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 03-10-2018
 

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha aconseguit una subvenció per facilitar a la ciutadania el servei gratuït de transport en taxi amb finalitats mèdiques, una mesura que contribuirà a la millora de la qualitat de vida d'aquelles persones majors o sense disponibilitat de vehicle que necessiten desplaçar-se per a consultes mèdiques a centres sanitaris públics o privats.
Aquesta ajuda de 4.500 euros procedent de la Diputació està dirigida a les veïnes i veïns empadronats en la localitat que manifesten la falta de disponibilitat de cotxe propi. Així mateix, els interessats hauran de formalitzar la sol·licitud a l'Ajuntament i justificar la necessitat mèdica aportant la corresponent documentació tant prèviament com posteriorment a l'assistència.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que 'aquesta subvenció és de vital importància, ja que ens permet millorar la qualitat de vida de les persones majors que han de desplaçar-se a centres hospitalaris facilitant-los un taxi en la porta de casa. Sense dubte, aquest servei és un pas endavant cap a la igualtat d'oportunitats que facilitarà el dia a dia d'aquells que vivim en pobles de l'interior'.
Les persones interessades poden passar per les oficines municipals, on se'ls informarà sobre el funcionament del servei i els requisits dels usuaris.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana