Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà obté una subvenció de l'IVACE per a la renovació dels fanals amb lluminàries led


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178805_106953/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 08-11-2018
Les Coves de Vinromà obté una subvenció de l'IVACE per a la renovació dels fanals amb lluminàries led

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha obtingut una subvenció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial per a la renovació dels fanals de l'enllumenat públic exterior per lluminàries led amb les quals es pretén continuar impulsant mesures d'estalvi i eficiencia energètica en el municipi.
Aquesta intervenció suposarà la substitució dels llums convencionals de la Plaça Espanya, carrer Boix Moliner, carrer Castelló i Av. Constitució, per la qual cosa donarà continuïtat a la modernització llumínica duta a terme al carrer Raval de València a principis d'aquest any i ampliarà l'actuació al tram complet de l'antiga carretera.
Està previst que els treballs comencen en les properes setmanes, els quals seran coberts al 50% per aquesta ajuda de la Generalitat Valenciana. Així mateix, amb la finalitat d'atendre les demandes dels veïns i veïnes l'equip de govern també està estudiant el canvi de fanals de l'Avda.
Catalunya i l'accés a noves subvencions.
L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que 'amb aquestes actuacions seguim donant passos per reduir la factura energètica i millorar la il·luminació dels carrers del casc urbà. Busquem els màxims nivells d'eficiència, per la qual cosa anem a continuar en aquesta línia
de treball per estendre la tecnologia led a la resta de zones de la població'.
El canvi de fluorescents per pantalles led a la Sala d'Exposicions i la utilització d'aquest sistema en el conjunt d'adorns nadalencs són unes altres de les accions dutes a terme al llarg de la present legislatura.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana