Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà treballa per a albergar una jornada d'exhibició de la Unitat Militar d'Emergències


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/187384_114263/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 31-07-2019
Les Coves de Vinromà treballa per a albergar una jornada d'exhibició de la Unitat Militar d'Emergències

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà està treballant per a albergar una jornada d'exhibició de la Unitat Militar d'Emergències amb la finalitat d'apropar als veïns i veïnes la tasca que realitza aquesta unitat especialitzada.

En aquest sentit, l'alcaldessa de la població, Mònica Nos, i el subdelegat de Defensa a Castelló, Javier Ferrer, han mantingut una reunió de treball en la qual s'han tractat aspectes de planificació relatius a aquesta exhibició prevista per al primer semestre del pròxim any.

‘En uns mesos tindrem l'oportunitat de conèixer de primera mà el treball de la UME, que oferirà maniobres de demostració dirigides tant a xiquets com a adults. Es tracta d'una iniciativa que servirà per a donar a conèixer el treball que realitzen i que esperem resulte interessant per als veïns i veïnes’, ha explicat Mònica Nos.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios