Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà dóna a conèixer la portada guanyadora del concurs del programa de festes


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 03-08-2019
 

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha donat a conèixer la portada guanyadora del concurs del programa de festes, certamen organitzat per l'Ajuntament i patrocinat per la Fundació Docent Privada al qual s’han presentat un total de 12 propostes.

El treball guanyador és obra d'Albert Cifre, que ha resultat finalista després de l’avaluació de la comissió formada per membres de la Fundació Docent Privada, la Regidoria de Festes, l'AMPA, l'Associació Joventut Covarxina i un fotògraf.

L'autor de la portada ha rebut el premi de mans del president d'aquesta fundació, Joan Villaplana, en el marc de la celebració del concert del Cor de la Unió Musical Covarxina.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios