Les Coves de Vinromà: L'Entrada Campera dóna el tret d’eixida als actes taurins de les festes de les Coves de Vinromà


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187866_114656/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 17-08-2019
L'Entrada Campera dóna el tret d’eixida als actes taurins de les festes de les Coves de Vinromà


També han començat les alternatives als bous amb una activitat culinària, que ha tingut lloc en la plaça del Mercat en l'horari dels actes taurins de la vesprada


Posteriorment al repartiment de cacauets, tramussos i vi covarxí a la Font de la Vila, l'Entrada Campera ha donat el tret d’eixida als actes taurins de les festes patronals de les Coves de Vinromà. Els cavalls i genets de la Colla de Cavallistes han guiat als bous de la ramaderia El Gallo pel recorregut habitual davant l'atenta mirada del públic. Veïns i visitants han contemplat des dels balcons i els carrers aquest espectacle taurí, que ha transcorregut sense sobresalts i que ha comptat amb la participación de 45 cavalls.

Així mateix, en aquesta quarta jornada festiva també han començat les propostes alternatives als bous, de manera que mentre s'han exhibit els bous de Vicente Machancoses les persones no aficionades als festejos taurins han pogut acudir a l'activitat culinària a càrrec d’Achicoria Comida Sana que ha tingut lloc en la plaça del Mercat a les 19 hores.

En la jornada del diumenge 18 d'agost els actes taurins seran l'ingredient festiu principal, que també inclou la celebració del Grand Prix a la nit. A més, continuaran les alternatives als bous amb el ‘I Concurs de Llançament de Pinyol d’Oliva’.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana