Moncofa: Xarrada sobre càncer, estils de vida i hàbits saludables a Moncofa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/2/154562_88454/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Moncofa | General | 23-02-2017
Xarrada sobre càncer, estils de vida i hàbits saludables a Moncofa

L'Associació Local contra el Càncer de Moncofa organitza, este divendres 24 de febrer a les 18 h, en la Casa de la Cultura, una xarrada sobre estils de vida i hàbits saludables. També s'exposarà l'estudi a què han sigut destinats els fons recaptats per l'Associació durant l'any 2017 i que van ser donats al Departament d'Oncologia de l'Hospital Provincial de Castelló.
La ponent serà la doctora Inmaculada Beato Tortajada que parlarà del projecte sobre radioteràpia adjuvant en carcinoma de pit, l'objectiu de la qual és personalitzar el tractament per a evitar toxicitats i millorar la qualitat de vida. I vindrà acompanyada de la Dra. Ana Bouché, directora general de la Fundació Hospital Provincial Castelló i la Dra. Consuelo Suay, administradora general de la Fundació H.P. Castelló.
Des de la Regidoria de Sanitat, la regidora Maria Teresa Alemany, ha volgut destacar “que la investigació és la millor inversió que podem fer i és l'Hospital Provincial i el treball dels seus professionals un exemple per a tots. Convidem a tots els veïns de Moncofa que acudisquen a esta xarrada en la qual aprendrem com lluitar contra esta terrible malaltia.”