Moncofa: Moncofa inaugurarà el pàrquing d’autocaravanes el pròxim 25 de març


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155534_89216/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2017/3/155534_89216/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 20-03-2017
Moncofa inaugurarà el pàrquing d’autocaravanes el pròxim 25 de març

L’àrea d’autocaravanes que l’Ajuntament de Moncofa ha habilitat en la localitat ja es troba finalitzada. La inauguració tindrà lloc el pròxim dia 25 de març en un acte en el qual s’espera que acudisquen representants de l’Ajuntament i s’espera que nombrosos autocaravanistes.

La zona ubicada a escassos 500 metres del mar i al costat d’una zona verda, en què s’han col·locat taules i jocs infantils, està sent molt ben rebuda pels autocaravanistes i, de fet, encara que no s’haja inaugurat oficialment ja hi ha vehicles tots els dies.

L’espai habilitat per a pàrquing compta amb espai per a 30 vehicles, a més a més de xarxa d’aigua, enllumenat públic i, en breu, es col·locarà un panell indicatiu dels principals punts d’interés de la localitat, tant turístics com comercials.

L’Ajuntament de Moncofa espera amb esta mesura atraure nous turistes durant tot l’any, i que estos puguen visitar i realitzar les compres en la localitat.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios