Moncofa: Els comerços de Moncofa parlen valencià


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/158362_90848/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Moncofa | General | 30-05-2017
Els comerços de Moncofa parlen valencià

L’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA) de l’Ajuntament de Moncofa posa en marxa una nova campanya de promoció de l’ús del valencià que ha preparat juntament amb diversos ajuntaments i que va dirigida a establiments comercials, bars, restaurants i negocis en general.
“El teu comerç parla en valencià” és una campanya de senyalística en valencià que consta d’una caixa que inclou tota la senyalització obligatòria (“lavabos”, “magatzem”) a més d’adhesius i plaques amb informació complementària (horaris, espenteu/estireu...) i lemes de foment de l’ús del valencià (Endavant, L’atenem en valencià i Retolar en valencià, senyal d’identitat). El disseny és de Pablo Ejarque amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València.
El regidor de Normalització Lingüística, Jose M. Andrés, afirma que: “La campanya que presentem intenta normalitzar en l’àmbit dels comerços l’ús de la nostra llengua alhora que dóna una empenta al teixit comercial del municipi. Esperem la col·laboració de tots els establiments.”
El paquet s’entrega en la primer planta de l’ajuntament.