Moncofa: Moncofa sol·licita una línia d’autobús Moncofa-Nules-la Vall a la GVA


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/158822_91108/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Moncofa | General | 08-06-2017
Moncofa sol·licita una línia d’autobús Moncofa-Nules-la Vall a la GVA

L’Ajuntament de Moncofa, a través de l’alcalde Wences Alós, ha aprofitat la reunió convocada per la Conselleria d’Habitatge per a sol·licitar una línia, durant tot l’any, que unisca les poblacions de Moncofa, Nules i la Vall d’Uixó.
Una moció presentada l’any passat pel Partit Popular de la localitat va ser recolzada per la resta dels grups municipals (PSOE, Compromís i Ciutadans) i ja es va traslladar a Conselleria al seu dia. A més a més també es va contactar amb els municipis afectats per la sol·licitud, la Vall d’Uixó i Nules, que ratificaren la necessitat d’esta línia regular.
L’acord plenari sol·licitava a la Generalitat Valenciana l’establiment d’una línia d’autobusos regular Platja de Moncofa – Moncofa – Nules – la Vall d’Uixó durant tot l’any i prestat per autobusos totalment adaptats.
Per a Wences Alós: “Esta línia d’autobusos no sols facilitaria la interconnexió d’estos tres municipis de la Plana Baixa sinó que permetria que les poblacions de Moncofa i la Vall d’Uixó tingueren un accés al transport ferroviari públic (transport a la universitat, a la capital de província i comunitat). A més a més, amb l’arribada del bon temps els desplaçaments dels pobladors de la Vall d’Uixó i Nules a la platja de Moncofa es multipliquen alhora que la mateixa població de la platja de Moncofa es multiplica per 40, així com el nombre de visitants.