Moncofa: Al setembre continua l’estiu a Moncofa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/8/162438_93371/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Moncofa | General | 29-08-2017
Al setembre continua l’estiu a Moncofa

Les Platges de Moncofa no tanquen al setembre per a continuar amb la programació estiuenca per a tots els públics. Així es consolida el programa municipal “Mar d’Activitats” amb una àmplia oferta lúdica que no solament es concentra en els principals mesos de l'estiu, sinó que a més es perllonga, tot açò després d'un espectacular agost les activitats del qual van concloure amb Xarxa Teatre i la finalització del MAC.
Així, segons la programació prevista, del 31 d'agost al 10 de setembre en diversos bars i restaurants se celebraran les jornades gastronòmiques de l'arròs i la paella. Al mateix temps, el dissabte 2 en la plaça Ruiz Picasso hi haurà un festival de dj’s amb Oasi Coctails & Gin Club. El diumenge 3, en la mateixa ubicació es realitzarà una vesprada infantil amb gimcana, castells inflables i pintacares.
Del 8 al 18, la sala d'exposicions de l'Oficina de Turisme de Moncofa acollirà una mostra d'artistes locals, mentre que el 9 els més xicotets tornaran a ser protagonistes amb una gran festa vespertina fi d'estiu en la zona de l'Ermita amb una rampa de zorball, recinte de futbol i animal riders. El dia 10, es tancaran les activitats amb una vesprada de contacontes i castells inflables en la plaça Ruiz Picasso.
Per a l’alcalde de la localitat, Wences Alós: “Tota la gent que vullga continuar en la nostra platja durant el mes de setembre sap que s’ho podrà seguir passant bé, i la gent del voltant també sap que podrà vindre a la platja de Moncofa i trobar entreteniment”.