Moncofa: Moncofa protesta per l’atenció al públic en l’ambulatori


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/166038_96373/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/11/166038_96373/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 30-11-2017
Moncofa protesta per l’atenció al públic en l’ambulatori

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós, i la regidora de Sanitat, Maria Teresa Alemany, han mantingut una reunió amb el gerent del Departament de Salut de l’Hospital La Plana, Miguel Rovira, i la cap de la Zona Bàsica de Nules, Mª Dolores Mechó. La reunió s’ha centrat en dos punts: d’una banda, les queixes constants que rep l’Ajuntament per la mala atenció al públic en la recepció de l’ambulatori local i, d’una altra, el retard en l’inici de les obres d’ampliació de l’edifici.
Segons l’Ajuntament les queixes pel tracte que dispensen alguns dels zeladors són contínues i encara que la gran majoria es tramiten en l’ambulatori, també hi ha un nombre elevat que es tramiten en l’Ajuntament, per les reticències que mostren els mateixos zeladors en arreplegar-les. Les reclamacions tracten de la mala atenció, les males maneres, i una contínua negativa a rebre pacients al final de la jornada.
Per a l’alcalde, Wences Alós, “la situació ve de lluny i, a pesar de les queixes, no millora; esperem que després d’esta reunió es prenguen les mesures necessàries, ja que els veïns de Moncofa, tots els usuaris de la sanitat valenciana, han de rebre el tracte correcte i amable que es mereixen”.
Dos anys a l’espera de l’inici d’ampliació de l’ambulatori municipal
En la mateixa reunió també s’ha tractat el retard en l’inici de les obres d’ampliació de l’ambulatori de Moncofa, promés i pressupostat per la Generalitat des de l’any 2016 però que no avança.
Des de fa molts anys el poble de Moncofa està reclamant l’ampliació de l’ambulatori i l’atenció 24 hores. La Generalitat Valenciana està pressupostant l’ampliació des de 2016, any en què es va dotar amb 100.000 €, però les obres ni tan sols han començat. Segons la regidora de Sanitat, Maria Teresa Alemany: “Ens van prometre que les obres s’iniciarien en 2016, ja quasi estem en 2018 i creiem que no està realitzat ni el projecte. Este abandonament no se’l mereix el poble de Moncofa”, assegura.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana