Moncofa: Daz (PP) es reuneix en Moncofa i Nules amb afectats de casetes de primera lnia de costa per a exigir dem al Consell la seua protecci


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/3/170301_99761/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/3/170301_99761/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/3/170301_99761/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/3/170301_99761/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 20-03-2018
Daz (PP) es reuneix en Moncofa i Nules amb afectats de casetes de primera lnia de costa per a exigir dem al Consell la seua protecci

El Grup Parlamentari del Partit Popular en Les Corts defensar dem en el si de la comissi d'Obres Pbliques una Proposici No de Llei (PNL) que persegueix obtenir del Consell la declaraci d'inters pblic de les casetes de primera lnia de costa de Nules i Moncofa. Ho far la diputada autonmica Elisa Daz, qui aquest mat s'ha desplaat fins a tots dos municipis per a conixer en primera persona i de la m dels afectats la situaci que travessen aquestes construccions.
Daz, que s'ha reunit amb l'alcalde Moncofa, Wenceslao Als, i amb l'associaci de vens Mare de Du del Carme de Nules, ha assenyalat la importncia ?de recolzar la declaraci d'inters pblic per a poder iniciar un trmit que contempla la Llei de Costas i que possibilitaria la protecci d'aquests immobles?.
?El nostre desig s que siguem capaos d'intentar arribar a un acord entre administracions i entre partits perqu considerem que davant aquesta situaci el primer s la situaci dels afectats que pateixen aquest problema?. Per a, el PP presenta ?una iniciativa que pretn obtenir del Consell el comproms de declarar d'inters pblic aquestes construccions i, aix mateix, instar al Govern d'Espanya perqu ratifique aquesta declaraci?, ha explicat la diputada autonmica.
Cal assenyalar que la comissi d'Obres Pbliques convocada per a dem dimecres pel Consell abordar en el si del debat aquesta iniciativa del PP. ?Els vens, els afectats per aquesta situaci, esperen d'els qui ocupem crrecs pblics que siguem capaos d'aportar solucions, no d'enquistar problemes?. Per a, ha declarat Daz, ?confiem que la defensa que dem anem a traslladar al Consell dels interessos dels vens afectats de Nules i Moncofa siga tinguda en compte i es faa un pas en ferm per a protegir aquests immobles?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana