Moncofa: Díaz (PP) es reuneix en Moncofa i Nules amb afectats de casetes de primera línia de costa per a exigir demà al Consell la seua protecció


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/3/170301_99761/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/3/170301_99761/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/3/170301_99761/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/3/170301_99761/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 20-03-2018
Díaz (PP) es reuneix en Moncofa i Nules amb afectats de casetes de primera línia de costa per a exigir demà al Consell la seua protecció

El Grup Parlamentari del Partit Popular en Les Corts defensarà demà en el si de la comissió d'Obres Públiques una Proposició No de Llei (PNL) que persegueix obtenir del Consell la declaració d'interès públic de les casetes de primera línia de costa de Nules i Moncofa. Ho farà la diputada autonòmica Elisa Díaz, qui aquest matí s'ha desplaçat fins a tots dos municipis per a conèixer en primera persona i de la mà dels afectats la situació que travessen aquestes construccions.
Díaz, que s'ha reunit amb l'alcalde Moncofa, Wenceslao Alós, i amb l'associació de veïns Mare de Déu del Carme de Nules, ha assenyalat la importància “de recolzar la declaració d'interès públic per a poder iniciar un tràmit que contempla la Llei de Costas i que possibilitaria la protecció d'aquests immobles”.
“El nostre desig és que siguem capaços d'intentar arribar a un acord entre administracions i entre partits perquè considerem que davant aquesta situació el primer és la situació dels afectats que pateixen aquest problema”. Per açò, el PP presenta “una iniciativa que pretén obtenir del Consell el compromís de declarar d'interès públic aquestes construccions i, així mateix, instar al Govern d'Espanya perquè ratifique aquesta declaració”, ha explicat la diputada autonòmica.
Cal assenyalar que la comissió d'Obres Públiques convocada per a demà dimecres pel Consell abordarà en el si del debat aquesta iniciativa del PP. “Els veïns, els afectats per aquesta situació, esperen d'els qui ocupem càrrecs públics que siguem capaços d'aportar solucions, no d'enquistar problemes”. Per açò, ha declarat Díaz, “confiem que la defensa que demà anem a traslladar al Consell dels interessos dels veïns afectats de Nules i Moncofa siga tinguda en compte i es faça un pas en ferm per a protegir aquests immobles”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana