Moncofa: Satisfacció del PSPV-PSOE de Moncofa en conèixer que el Govern de Ximo Puig construirà un institut de secundària en la localitat


 
La Plana al Dia | Moncofa | General | 21-03-2018
 

El portaveu municipal del PSPV-PSOE a Moncofa, Jaime Picher, ha mostrat avui la seua satisfacció en conèixer que el Govern que presideix Ximo Puig ha pres la decisió de construir un Institut d'Ensenyament Secundari en la localitat.
Segons Picher, “es tracta d'una molt bona notícia per a Moncofa, que posa de manifest l'alt grau de compromís amb el nostre poble del Govern de la Generalitat Valenciana”.
El portaveu socialista explica que “gràcies al Consell que presideix Ximo Puig, Moncofa ha aconseguit molt més del que havia sol•licitat l'Ajuntament governat pel PP, que s'havia dirigit a la Conselleria per a sol•licitar que es concedira a Moncofa una secció depenent de l'IES de Nules”.
No obstant açò, afig, “la Generalitat Valenciana ha volgut ser sensible amb la realitat i a les necessitats de Moncofa i ha optat per construir un institut que no tindrà dependència de cap tipus respecte a un altre centre”.
Picher assegura trobar-se “molt satisfet” perquè “el PP de Moncofa es conformava amb una secció depenent de Nules i el Govern de Ximo Puig ha entès que el que necessitem és un institut propi, la direcció del qual també estiga a Moncofa”.
El representant del PSPV-PSOE ha acabat dient que “aquesta gran notícia per a Mocofa suposa una altra prova més que no és el mateix que governe el PP al fet que ho faça el PSPV-PSOE perquè hem estat tota la vida sense institut i gràcies al Govern del Botànic, ara ho anem a tenir.”

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana