Moncofa: Moncofa rep el futbolista del Villarreal, Álvaro González


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171116_100454/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/4/171116_100454/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 12-04-2018
Moncofa rep el futbolista del Villarreal, Álvaro González

El dimecres 11 d´abril Moncofa va rebre la visita del jugador del Villarreal, Álvaro González, gràcies a la iniciativa del club del Villarreal “Una estrella en tu cole”. El defensa càntabre va arribar al col·legi Avel·lí Corma de vesprada on va ser rebut per la regidora d´Educació, Ana Gracia, i per la regidora de Sanitat, Maria Teresa Alemany. Una vegada dins del col·legi va ser aplaudit amb una gran ovació pels alumnes de 6é que estaven esperant-lo en l´aula que prèviament havien decorat amb la camiseta groga d´Álvaro, amb bufandes, banderes i un fum d´elements del club groguet.
Álvaro va ser sotmés pels alumnes de 6é a una entrevista pròpia de periodistes del món esportiu a la qual va respondre amb una humilitat i amb un saber estar que va deixar a tots els presents amb la boca oberta. Seguidament va firmar un autògraf a cada alumne i els va firmar també, les camisetes i banderoles que portaven els xiquets.
Acte seguit, el jugador va tindre el detall de passar per totes les classes de primària per a poder-se fotografiar amb tots els alumnes que l´estaven esperant amb impaciència.
Segons paraules de la regidora d´Educació, Ana Gracia: “Vull donar les gràcies al club groguet per com de fàcil ens ha posat poder portar un jugador de primera divisió al municipi de Moncofa i el fet que els nostres xiquets hagen pogut gaudir d´un acte que no oblidaran mai. Vull destacar també que aquest acte no serà l´únic que tindrem en l’escola ja que la pròxima setmana vindran els entrenadors del futbol base del club i faran entrenaments a cada curs.”
_______________________________________________________________
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana