Moncofa: Compromís demana que es prioritzen els usos lúdics per a xiquets en els terrenys de l’antic càmping de Moncofa


 
La Plana al Dia | Moncofa | General | 08-05-2018
 

La coalició va demanar tota la informació relacionada amb la licitació feta per l'Ajuntament al juliol de 2017 i que permet instal·lar una terrassa-cafeteria al parc de la Mar situat conjuntament a la pista de patinatge. Després d'analitzar els documents, Raül Borràs es va posar en contacte amb els veïns de la zona per explicar-los com havia anat el procediment i totes les característiques tècniques que presentava la licitació. Posteriorment, al ple ordinari del mes d'abril, Compromís va presentar una bateria de preguntes a l'alcalde de Moncofa sobre aquest tema en les quals també s'arreplegaven dubtes del veïns.

Després de tots aquests passos, des de la coalició rebutgen la licitació d'aquest espai públic per a l'ús que li ha donat l'equip de govern del PP. En aquest sentit, Borràs ha criticat a manera d'actuar de l’equip de govern perquè "en cap moment s'ha consultat ni als veïns, ni als partits en l'oposició que som majoritaris, en una licitació que durarà 10 anys (5+5) i que ha creat crea un malestar gran entre els veïns, comerços i famílies amb xiquets usuaris del parc infantil".
El regidor de Compromís creu que encara hi ha espai per les reunions entre les parts i assegura que "l'alcalde hauria de rebre els veïns i dialogar". En aquesta línia, Raül Borràs ha indicat que hi ha més de 200 firmes arreplegades en contra d'aquesta licitació, per això considera que "l'alcalde hauria de reunir-se amb la persona que ha guanyat la licitació i plantejar-li la situació generada".
L’edil ha afegit que "aquesta és manera d'actuar del Partit Popular: no convoca la junta de portaveus per tractar aquests temes o projectes tan importants com l’IES Palafangues. Finalment, Borràs ha indicat que «a pesar de la falta d’informació per part del PP, gràcies a la nostra faena de fiscalització ens hem assabentat que l’Ajuntament ha perdut dos juís i ha de pagar 80.000 euros en concepte d’indemnització»


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana