Moncofa: Moncofa amplia l’horari de la biblioteca


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172522_101641/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Moncofa | General | 17-05-2018
Moncofa amplia l’horari de la biblioteca

A partir del proper 21 de maig i fins al 22 de juny, la biblioteca de Moncofa ampliarà l’horari. Amb aquesta mesura els usuaris podran estudiar de cara als exàmens de fi de curs i també per als exàmens d´oposicions. El nou horari serà de 10.00 a 20.30 h, ininterrompudament.
D´aquesta manera l’Ajuntament de Moncofa vol donar suport a tots els estudiants que necessiten un espai per a poder estar en silenci i concentrats de cara a la recta final dels exàmens. Per a la regidora de Cultura, Ana Gracia: “L’ampliació de l’horari ha sigut progressiva ja que recordem que la biblioteca de Moncofa en l’any 2013 tancava a les 18 h, mentre que ara, a més de no tancar a migdia finalitzarà l’horari a les 20.30 h; per tant, estarà oberta de forma ininterrompuda durant el dia i també obrirà els dissabtes de matí”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios