Moncofa: Bandera de Qualitur per a les 4 platges de Moncofa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173287_102293/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 05-06-2018
Bandera de Qualitur per a les 4 platges de Moncofa

Este matí la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Moncofa ha rebut el premi, que garanteix la qualitat de seguretat i higiene de les seues platges.

Les banderes Qualitur premien aquelles platges que disposen d'un aigua neta, l’arena ben cuidada i amb això garanteixen que estes platges tenen les mesures de seguretat per al gaudi de les vacances d'estiu.

El premi atorgat des de l'Agència Valenciana de Turisme avala la qualitat dels serveis i els productes del sector turístic, així com l'excel·lència de les destinacions, els recursos, els serveis i empreses, i municipis de la Comunitat Valenciana.

Des de la Regidoria de Platges encapçalada per Pedro Sales, s'ha destacat la labor que des de l'Ajuntament de Moncofa s'està realitzant en les quatre platges del municipi, el seu condicionament i les millores implementades, al costat del sender blau rebut. Gràcies a això també es fomenta el turisme i l'economia que comporta per al poble.

Amb aquest guardó i les activitats programades per a este estiu com la Fira del Comerç, la Fira Gastronòmica, la Setmana de la Tapa, el Dia de la Bici o les activitats esportives, el municipi de Moncofa lidera una de les millors ofertes estiuenques del 2018 de la província de Castelló.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana