Moncofa: Moncofa posa en marxa la línia d’autobús 'Platges de Moncofa'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174368_103208/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 04-07-2018
Moncofa posa en marxa la línia d’autobús 'Platges de Moncofa'

La línia de bus que uneix les platges de l’Estanyol i Camí Cabres amb el centre urbà de Moncofa ampliarà enguany el recorregut i discorrerà també per les platges de Pedra Roja, Grau i Masbó.

El servei es prestarà els dijous i dissabtes.


L’Ajuntament de Moncofa, des del pròxim dijous amplia la línia “Platges de Moncofa”. Amb la finalitat de donar el millor servei de transport als veïns i estiuejants, l’Ajuntament de Moncofa implementa una millora en el recorregut de l’autobús municipal que connecta les platges i el municipi durant els mesos d’estiu.

El nou itinerari, en funcionament a partir del 5 de juliol fins a l’1 de setembre, recorrerà des de la plaça l´Estanyol, amb parades en camí Cabres, Ramón y Cajal, Ermita, av. Mare Nostrum, camí Serratella 91, Ermita, Escorxador, camí Cabres, plaça l’Estanyol.

La línia que donarà servei els dijous i els dissabtes facilitarà el desplaçament durant estos dos dies aprofitant els dies de mercat municipal en el poble i en la platja i, a causa del gran creixement de la platja de Moncofa, ha tingut molt bona acceptació des que es va posar en marxa en 2016.

Per a l’alcalde de la localitat, Wences Alós Valls: “Esta línia de transport públic ha tingut molt bona acollida pels residents de les zones de l’Estanyol i camí Cabres des que es va posar en marxa fa dos anys. Però també existeix una important demanda entre els residents de les platges de Pedra Roja i Masbó que necessiten desplaçar-se al centre de la platja o al poble i per això hem realitzat esta ampliació”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana