Moncofa: Moncofa concedirà beques a esportistes d'elit


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174840_103613/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 17-07-2018
Moncofa concedirà beques a esportistes d'elit

L'Ajuntament de Moncofa ha aprovat la convocatòria d'ajudes destinades a esportistes d'elit corresponents a l'exercici 2018. La quantia màxima disponible destinada al conjunt d'estes beques és de 3.000 euros. Les persones interessades a concórrer a la subvenció tenen de termini fins al 7 d'agost. Els criteris per a la concessió dependran de la participació en tornejos nacionals i internacionals, o els reconeixements obtinguts.
El regidor d'Esports, José María Andrés, ha destacat la important aposta que està realitzant l'Ajuntament de Moncofa en la promoció de l'esport concedint beques per als esportistes d'elit del municipi, subvencionant els clubs esportius del municipi i modernitzant i condicionant els recintes esportius de la població.
Així mateix Andrés ha destacat l'esforç i la dedicació dels joves que són un “vertader exemple per a la joventut de hui dia, ja que fomenteu cada dia valors d'esforç, de superació, de companyonia, de competitivitat i d’entrega, per això per a l'Ajuntament és un plaer ajudar-vos amb estes beques”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana