Moncofa: Moncofa obté el compromís de Costes de la construcció de la passarel·la per als vianants sobre el Belcaire abans de final d'any


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176581_105140/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 11-09-2018
Moncofa obté el compromís de Costes de la construcció de la passarel·la per als vianants sobre el Belcaire abans de final d'any

Eixe ha sigut el compromís adquirit per la Direcció General de Costes a Madrid amb el poble de Moncofa. Després de diversos mesos esperant la construcció d'esta passarel·la, la demora de la qual s'atribueix a la tardança en l'aprovació dels pressupostos generals de l'estat per a 2018, la Direcció General s'ha compromés a realitzar-la durant el present any.
L'alcalde de la localitat, Wences Alós Valls, qualifica la reunió a Madrid com a positiva “ja que no solament s'ha obtingut el compromís de la licitació de la redacció del projecte de la defensa del litoral de la zona sud del municipi, sinó també la construcció de la passarel·la per als vianants abans de finals d'any”.
Amb la construcció d'esta passarel·la les platges al nord del riu Belcaire queden unides amb les del sud, a través d'una gran passarel·la de fusta que podrà ser utilitzada per bicicletes i vianants. El projecte valorat en un import proper als 300.000 euros està pendent de l'aprovació dels pressupostos i serà executat per TRAGSA, la qual cosa facilitarà la rapidesa en l’execució.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana