Moncofa: Compromís destaca l'èxit dels programes d'ocupació de joves i majors de 55 anys


 
La Plana al Dia | Moncofa | General | 19-10-2018
 

El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha valorat l'èxit dels programes d'ocupació que han permès la inserció al mercat de treball de centenars de joves i majors de 55 anys a Castelló. "Amb programes com Avalem, a la ciutat de Castelló s'han contractat en l'últim any més de 80 joves dels 670 que han aconseguit treball en la província, joves altament formats i preparats que el Partit Popular va deixar sense oportunitats", ha explicat el regidor. Per això, Garcia ha mostrat la necessitat de retornar a la ciutadania la confiança en les institucions "fomentant l'ocupació i les oportunitats laborals".
"Durant els anys més durs de la crisi, el govern del Partit Popular no va impulsar polítiques d'ocupació, més bé al contrari: van aprovar una reforma laboral que precaritzava els drets dels treballadors", ha assenyalat Garcia. "A Compromís ho tenim clar: hem vingut a canviar la ciutat, i això passa per impulsar l'activitat econòmica, amb treball estable i de qualitat", ha destacat el portaveu del grup municipal.
L'edil de Compromís ha explicat la importància de programes com Avalem, Empuju i Jornals de Vila, que han posicionat Castelló com un referent en polítiques d'ocupació. "Seguirem treballant conjuntament amb la Conselleria d'Economia per lluitar contra l'atur, i ara també amb LABORA, el nou servei valencià d'ocupació, que dirigeix Enric Nomdedéu. Una oficina pionera en tot l'Estat en pràctiques de foment de l'empleabilitat", ha assenyalat Garcia.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana