Moncofa: La Conselleria d'Educació dobla la cantitat económica per arreglar els desperfectes del CEIP Cientific Avel·li Corma


 
La Plana al Dia | Moncofa | General | 04-12-2018
 

La Conselleria d’Educació aportarà 827.917€ per arreglar la coberta del CEIP Avel•lí Corma.
En el darrer ple ordinari del mes de novembre a Moncofa es va aprovar per unanimitat de la corporació municipal modificar l’acord del ple del mes de setembre on es sol•licitava l’adhesió al Pla EDIFICANT de la Conselleria d’Educació per així pràcticament doblar la quantitat econòmica sol•licitada en un principi i que arribava a segons la memòria emesa per l’arquitecte municipal a 465.748 euros. Així doncs, la Conselleria ha augmentat a 827.917 euros la quantitat total per així fer-se càrrec de la reforma de la totalitat de la coberta del centre educatiu i de la construcció de 2 aules d’educació infantil.
Al respecte, el regidor de Compromís a l’ajuntament de Moncofa, Raül Borràs, manifestava que “la Conselleria està disposada a arreglar els despropòsits comesos per l’anterior govern autonòmic en la nefasta construcció del centre i ha doblat la partida inicial demanada per l’ajuntament per solucionar definitivament els problemes d’inundacions de l’escola i fer les aules d’infantil que es necessitaran pels propers cursos”. A més, afegia que “la licitació també de les obres de les aules de primària i els magatzems valorades en 124.000€, farà que la inversió en infraestructures educatives que es farà a Moncofa en 2019 per part de la Conselleria arribarà al milió d’euros. Cal estar molt satisfets.”
Incompliment del Pla d’Igualtat Municipal.
Durant el transcurs del ple, des del Grup Compromís es preguntà pel Pla d’Igualtat aprovat l’any passat i que incloïa accions concretes i la creació d’una Comissió de seguiment del Pla, la qual ni s’ha constituït un any desprès. Segons el regidor de Compromís Raül Borràs “es tracta d’una mostra més del govern de pura façana del PP”.
Sense beques de transport.
També en aquest ple s’ha donat compte de moltes modificacions pressupostàries que en opinió de Borràs “s’han de llegir molt atentament perquè desvirtuen profundament el pressupost municipal, com per exemple al buidar la partida de beques de transport per alumnes de Batxiller i d’estudis superiors que va demanar Compromís l’any passat i com el PP ha sigut incapaç de redactar una ordenança per ajudar a les famílies i joves de Moncofa.”

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana