Moncofa: Moncofa asfalta carrers i camins rurals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/12/179773_107754/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/12/179773_107754/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/12/179773_107754/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 05-12-2018
Moncofa asfalta carrers i camins rurals

Moncofa ha procedit en estos dies a l'asfaltat de carrers i camins del terme municipal. Concretament, dins del nucli urbà, s'ha asfaltat el carrer Ausiàs March, vial d'accés a la zona marítima i que es trobava en molt mal estat.

Pel que respecta als camins rurals, que necessiten de més millores a causa de l'escassa inversió en l'anterior legislatura, s'ha procedit a l'asfaltat del camí Cabres i el camí L’Alqueria. El camí Cabres suporta un intens trànsit de vehicles, ja que és la via de comunicació amb els nuclis de camí Cabres i Estanyol, mentres que el camí l’Alqueria és molt freqüentat per agricultors i també es trobava en molt mal estat.

Segons el regidor de Via Pública, Pedro Sales, “d'una forma gradual s'està procedint a la millora de l'asfaltat de carrers i camins dins del municipi ja que a causa de la falta de manteniment en el passat sobretot dels camins rurals, aquests presenten un estat lamentable”.

Així mateix assenyala: “La idea és incloure en tots els pressupostos municipals una partida d'asfaltat de carrers i camins rurals per a anar millorant-los de forma gradual. Enguany, 2018, la inversió total ha ascendit a quasi 100.000 €”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios