Moncofa: El collegi Avell Corma collabora amb els Serveis Socials de Moncofa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182022_109707/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 12-02-2019
El collegi Avell Corma collabora amb els Serveis Socials de Moncofa

Des de fa anys el collegi Avell Corma es bolca amb les famlies ms necessitades del municipi. Enguany han optat per una novetat com s la I Marxa Solidria, en la qual els alumnes han participat comprant els dorsals per valor d?1 ? cadascun.
Tots els diners recaptats (enguany han sigut 860 euros) van destinats a famlies necessitades del municipi amb l'nic requisit que tinguen xiquets en edat escolar. Els diners es distribueixen amb xecs per import de 10 ? i 20 ?, i noms es poden canviar per aliments de primera necessitat en els supermercats Consum i CoAliment.
Ahir 11 de febrer de 2019, la directora del CEIP Avell Corma, Mariv Espins, va fer el lliurament dels xecs a la Regidoria de Serveis Socials. En l'acte van participar la mateixa directora al costat de l'alcalde, Wenceslao Als, la regidora de Serveis Socials, M Teresa Alemany, i l'educadora social, Glria Ricart.
Segons declaracions de la regidora d'Educaci, Ana Gracia, ?des de l'Ajuntament de Moncofa volem donar les grcies al collegi Avell Corma, a l'AMPA i a totes les famlies que han participat i collaborat en la I Marxa Solidria de l'escola.
Des de la Regidoria de Serveis Socials es repartiran els xecs en els prxims dies, i per a la regidora de Serveis Socials, Maria Teresa Alemany,?es tracta d'una nova iniciativa molt generosa per a ajudar els xiquets i xiquetes ms necessitats del municipi. Tamb desitge agrair a totes les persones que han fet possible la I Marxa Solidria,?per una bona causa?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana