Moncofa: Compromís presenta una candidatura per a governar


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184279_111650/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 16-04-2019
Compromís presenta una candidatura per a governar

Compromís per Moncofa dóna un pas més en el seu objectiu d’assolir l’alcaldia del municipi al fer pública la llista electoral que concorrerà a les properes eleccions municipals del 28 de maig.
Fins al dia de hui solament s’havia presentat públicament a la persona que encapçalaria la candidatura, l’actual regidor Raül Borràs. Tanmateix, ara s’ha donat a conèixer la totalitat de membres que conforma aquesta llista i que compta amb moltes cares noves en relació als comicis locals anteriors. Així doncs, i en paraules de Borràs “compten amb persones vinculades al teixit associatiu, al comerç local, a l’educació i la cultura, empresaris, funcionaris locals de l’àrea econòmica, operaris industrials, tècnics en medi ambient i recursos naturals... En definitiva gent molt capaç de transformar en positiu el nostre poble, amb idees innovadores i amb unes ganes enormes de treballar per Moncofa.”
Finalment, el cap de llista per Compromís a Moncofa, Raül Borràs assenyalava que “som un equip de persones amb vocació de servici públic i que tenim com a valors principals la honestedat, la responsabilitat i el treball. Conformem, sens dubte, una candidatura realment il•lusionant i estic convençut que la gent del poble ens donarà el seu recolzament.”
1 Raül Borràs
2 Vero Navarro
3 Noèlia Peirats
4 Magda Torrat
5 Joan Baptista Vilar
6 Dioni Garcia
7 Josep Ramon Garcia
8 Verónica Soriano
9 Pau Valls
10 Rosario Julià
11 Dídac Forner
12 Edith Jullia
13 Manolo Amores
R1 Jaume Alòs


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana