Moncofa: Cs renovarà el Pla General d'Urbanisme des del consens i el diàleg


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185113_112351/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 11-05-2019
Cs renovarà el Pla General d'Urbanisme des del consens i el diàleg




? El candidat a l'Ajuntament, Cayetano Solsona, demana "millores en l'assistència sanitària" durant la presentació de la candidatura a Moncofa

El candidat de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Moncofa, Cayetano Solsona s'ha compromés a "renovar el PGOU des del consens i el diàleg perquè l'actual equip de Govern ha sigut incapaç de tirar-ho avant". A més, el candidat de Cs ha indicat que "actuarà i treballarà amb la resta d'administracions per a millorar l'assistència sanitària, tant d'urgències com del centre de salut per a fer efectiva l'ampliació de l'edifici". En aquest sentit, "l'equip de Cs ens preocuparem pels vertaders problemes dels veïns representant la pluralitat, el centre i el liberalisme amb un projecte inclusiu", ha explicat Solsona.

Durant l'acte de presentació de l'equip de Cs en Moncofa, Solsona ha estat acompanyat per la secretària d'organització, Sandra Julià, afiliats i simpatitzants i ha insistit que "una altra forma de fer política és possible", qui ha matisat que "els pilars per al creixement de la localitat han d'arribar d'acords amb la resta de formacions polítiques i els agents actius de la localitat". Després de presentar als noms que conformen la llista de Cs, el cap de llista ha recordat que "l'envelliment de la població espanyola també afecta a Moncofa i des de Cs donarem assistència a les nostres majors a través d'un programa de voluntaris per a mitigar la soledat i ajudar-los en les seues activitats diàries".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana