Moncofa: Moncofa inicia el programa Jove Oportunitat de l´IVAJ


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186097_113184/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 11-06-2019
Moncofa inicia el programa Jove Oportunitat de l´IVAJ

Des d´este mes de juny, els joves de Moncofa ja formen part del programa Jove Oportunitat de l´IVAJ, finançat amb fons europeus.
Este programa va dirigit a joves entre 16 i 21 anys i consisteix en l´orientació tant laboral com educativa per als joves que per alguna raó han abandonat els estudis o a dia de hui encara no han trobat feina. Comptaran amb un coach que els orientarà tant a ells com als pares, amb un seguiment diari. Durant els 100 dies que dura el programa, els joves realitzaran 20 eixides a empreses, on podran entregar els seus currículums i comprovar com funcionen. També està prevista una eixida de convivència de 3 dies amb joves d´altres municipis i moltes activitats més.
Segons les declaracions de la regidora de Joventut, Ana Gracia, “Pensem que este projecte serà un èxit per a la nostra joventut, ja que els servirà de guia a fi d’enfocar de nou el seu futur i sentir que tornen a ser vàlids per a la societat”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios