Nules: Nules imparteix per primera vegada xerrades educatives sobre mascotes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/2/154110_88090/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/2/154110_88090/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 13-02-2017
Nules imparteix per primera vegada xerrades educatives sobre mascotes

La població de Nules ha acollit, per primera vegada, una xerrada educativa sobre gossos i gosses i l’entorn que els envolta. Així doncs, el tema de la mateixa ha sigut “Civisme al parc caní” impartit per l’educadora canina Sole Marín.

Entre els objectius que ha destacat està la creació del parc caní com a lloc per a fomentar la interacció entre els gossos i les gosses per a que es relacionen entre ells; per a que tinguen una zona segura en la que puguen anar sense corretja; per mantindre els voltants i el parc nets d’excrements; per tindre un lloc on rebre informació sobre qualsevol tema relacionat amb els gossos i les gosses; i també una zona en el que es poden celebrar exhibicions canines; entre altres. A més ha parlat també de les normes que els usuaris han de complir.

Per aquest últims motius des de la regidoria de sanitat s’han organitzat aquestes xerrades que han començat dissabte, 11 de febrer, i que es preveu que finalitzen dissabte 3 de març. Els temes a tractar seran “Collar versus arnés”, “Llenguatge caní” i “Estrés en gossos”.

Cal recordar que Nules fa tan sols dos mesos que conta amb el primer parc caní “volem dinamitzar aquest lloc per aquesta raó hem organitzat les xerrades i altres activitats que realitzarem al voltant de les nostres mascotes. La gran acceptació d’aquest primer parc caní de Nules ens ha dut a treballar en l’estudi de la realització d’un segon que esperem que dins d’aquest any 2017 puga ser una realitat”, matisa el regidor de sanitat, Antonio Romero.