Nules: La Fundació Isonomia i l’IES Gilabert de Centelles col·laboren en els actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155114_88879/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/3/155114_88879/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/3/155114_88879/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 08-03-2017
La Fundació Isonomia i l’IES Gilabert de Centelles col·laboren en els actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona

Representants de diferents associacions i de col·lectius locals, estudiants i professorat de l’IES Gilabert de Centelles, membres de la Corporació Municipal i veïns i veïnes de la localitat s’han concentrat a la Plaça Major per a reivindicar els drets de la dona amb la lectura d’un manifest i penjada d’una pancarta a l’ajuntament.

Els actes per a commemorar el Dia Internacional de la Dona han contat, a més, amb la col·laboració de la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I amb l’exposició fotogràfica “Ingeniera... per què no?” que ha estat presentada per Mª José Ortí acompanyada pel regidor de Polítiques d’Igualtat, Antonio Romero, i l’equip directiu de l’IES Gilabert de Centelles on es pot visitar fins el 26 de març. Per altra banda, l’alumnat de l’institut ha realitzat una actuació amb cançons amb gestos.

El regidor de Polítiques d’Igualtat ressalta que “en una data tant significativa com és el 8 de març hem volgut que estiguera representada la societat de Nules i la gent jove, donat que tots i totes tenim un paper important que fer per a que l’igualtat entre homes i dones siga real”.

La programació ha comptat també amb la tradicional ofrena a l’escultura de la dona; l’homenatge a la dona més major de Nules, María Arambul Lucas i lliurament de premis del Concurs de Relats Curs Dia de la Dona; i la representació de l’obra de teatre “Creativas en paro”. Les activitats de la Setmana de la Dona finalitzaran el diumenge 12 de març amb un espectacle de dança Mulïer.