Nules: Nules exigeix respecte i dignitat per als llauradors


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155115_88880/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Nules | General | 08-03-2017
Nules exigeix respecte i dignitat per als llauradors

Nules segueix portant a terme actuacions de recolzament al llaurador penjant una pancarta en els balcons de l’ajuntament, aquesta pancarta porta el lema de l’acte reivindicatiu que es va celebrar al mercat de Mascarell el passat 12 de febrer “El llaurador valencià exigix a Europa el respecte i la dignitat que el nostre treball mereix”.

Destacar que des de la regidoria d’Agricultura s’estan portant a terme diferents actuacions encaminades a recolzar al sector agrari davant la greu situació que està travessant. Així doncs, s’ha format el Consell Agrari Local i després del


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios