Nules: Estudiants de Nules es concentren a la Plaça Major amb motiu de la vaga general educativa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155153_88910/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Nules | General | 09-03-2017
Estudiants de Nules es concentren a la Plaça Major amb motiu de la vaga general educativa

Els estudiants de Nules s’han concentrat a la Plaça Major amb motiu de la Vaga General Educativa que ha tingut lloc a nivell estatal i que ha estat convocada per la Plataforma per l’Educació Pública. Aquesta vaga està recolzada tant per sindicats de professors com per personal no docent, AMPA i estudiants.

Membres del “Front Estudiants Castelló” de Nules s’han reunit amb l’alcalde i regidors de la Corporació Municipal per a transmetre a les autoritats locals els principals motius de la convocatòria d’aquesta vaga i demanar el recolzament institucional.

Amb la Vaga General Educativa es demana, entre altres, el derrocament definitiu de la LOMCE; l’eliminació del 2 + 3, una mesura que encareix el preu dels estudis i suposa una disminució del contingut acadèmic dels graus; un pacte educatiu estable en el que s’escolte al sector educatiu; i pràctiques útils i remunerades tant a les FP com a les universitats.

El “Front Estudiants Castelló” ha convocat concentracions a les 12.00 hores a Nules, Castelló, Vila-real, la Vall d’Uixó, Onda i Vinaròs.
Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios